onsdag 9. mars 2011

Vinterferien min

Då eg kom heim igjen frå skulen. Satt eg ned på stolen min og spilte litt på dataen min, men så hørte eg at mamma min sa at eg skulle gå opp til morfaren min.. Då eg kom opp til han Begynnte han å hoste, og hadde open munn. Så tenkte eg at han tar ___. eg begynte å hikste litt, men det kom seg. Om natten trudde at han tok farvel, men neste morgen levde han forsatt: 23/2. Eg satt nede på Tv-rommet, og såg litt på tv. neste dag tok han____. Han er samman med mormoren min, foraltid. På fredag skulle vi alle familiar på ______. Vi var ganske mange folk i kyrkjen. Etter vi har vert der, gjekk vi ned til strilatunet. Dei vaksne snakket om begge besteforeldra mine. Etter at vi har vert på strilatunet, gjekk vi heim at. Neste dag, gjekk pappa, Silja (Silja er storesøstra min) og meg på radøyhellen og bada. Vi bada der i ein time. Då vi gjekk i gardetroben, møtet vi Emil i garderoben.

Det var alt i Vinterfrien min. Eg synest den var ein fin og trist ferie.
Håper dere liker Bloggen min.

                                                                 

onsdag 23. februar 2011

David robert joseph beckham (David Beckham)

(født 2. mai 1975) er en engelsk fotballspiller. Han er midtbanespiller for amerikanske Los Angeles Galaxy og det engelske landslaget. Beckham er mest kjent for sine presise frispark, samt «jetsetlivet» med sin kone Victoria Beckham, tidligere medlem av Spice Girls. Sammen med Victoria har han sønnene Brooklyn Joseph, Romeo James og Cruz David.
David Beckham spilte i perioden 1995 til 2003 for den engelske fotballklubben Manchester United, deretter fire sesonger for Rea Madrid og han er i dag blant verdens mest kjente og best betalte fotballspillere.


                  

onsdag 2. februar 2011

Lionel adres messi

(født 24. juni 1987 i Rosario i Argentina) er en argentinsk fotballspiller som spiller på FC Barcelona i Primera División.
Som femåring begynte han å spille fotball for Grandoli, som ble trent av faren hans. I 1995 skiftet han til Newell's Old Boys. Som elleveåring fikk han diagnosen veksthormonmangel, og foreldrene flyttet til Barcelona i Spania for at han skulle få best mulig behandling. Messi fant seg fort til rette og ble i ung alder en lovende rekrutt i Barcelonas store fotballag. Messi regnes av mange, som verdens beste fotballspiller.
I oktober 2004 debuterte Messi for førstelaget mot RCD Espanyol, og ble den tredje yngste spilleren som noensinne har spilt for FC Barcelona. Han scoret sitt første mål for klubben da han var 17 år og 10 måneder gammel, og ble dermed den yngste spilleren som har scoret mål for Barcelona (Bojan Krkić tok rekorden fra Messi i september 2007).[1]
Han ble tilbudt spill for Spanias landslag, men valgte å vente til han eventuelt fikk muligheten til å spille for sitt fødeland. I august 2005 debuterte han på Argentinas landslag, men ble utvist etter bare tre minutters spill. 2005/2006 sesongen vant Messi La Liga og Champions League sammen med Barcelona. Messi har også scoret et av de vakreste målene i historien, da han mot Getafe driblet fire spillere, før han til slutt også rundet keeperen og satte ballen i det åpne målet. Målet er en nesten tro kopi av Diego Armando Maradonas perle i VM'86 da han rundet flere engelske spillere. Han har også tatt hands mot RCDEspanyol etter et innlegg og scoret med hånden, slik Maradona gjorde mot England i VM i 1986.


                                              

Erik Andre husklepp

(født 5. september 1984) er en norsk fotballspiller. Han spiller for AS Bari i Serie A i Italia.
Hans far Ingvald Huseklepp ble cupmester for Brann i 1976, mens søsteren Elise Huseklepp er eliteseriespiller i håndball for Tertnes.
Som 16-åring ble Huseklepp vraket fra juniorlaget til Fyllingen. Derfor gikk han til Vadmyra der han imponerte såpass mye at Fyllingen ønsket å hente ham tilbake foran 2004-sesongen. Etter returen markerte han seg såpass for 2. divisjonsklubben at han våren 2005 var ønsket av eliteserieklubbene Brann og Odd Grenland.
Han valgte Brann, og gjorde seg bemerket umiddelbart etter overgangen. I sin første seriekamp på Brann stadion scoret han med sitt første spark på ballen etter 19 sekunder mot Fredrikstad, det raskeste målet en Brann-spiller har scoret i noen seriekamp. Han fortsatte med å være førstevalg på høyrekanten resten av sesongen.
Etter en overbevisende start på Brannkarrieren klarte ikke Huseklepp å følge opp suksessen fra 2005-sesongen. Etter at Petter Vaagan Moen ble kjøpt fra Ham-Kam før sesongen 2006 slet Huseklepp med å få spilletid, og i ettertid har det vist seg at Huseklepp slet med formen den sesongen.
10. juli 2007 ble det kjent at Huseklepp kom fram til en muntlig avtale om en overgang fra Bergen til Nadderud og Stabæk.[1]. Dette forutsatte imidlertid at Stabæk kjøpte Huseklepp fri fra kontrakten med Brann før 1. september, noe de ikke gjorde. Huseklepp innledet derfor nye forhandlinger med Brann etter at sesongen 2007 var over[2] og 13. november skrev han under på en ny 3-årskontrakt for Brann[3].
Mot slutten av 2008-sesongen ble Huseklepp omskolert til spiss[4] og spilte i denne posisjonen hele høsten.


                    

Kesha rose sebert

(født 1. mars 1987)[1], bedre kjent som Kesha (skrives iblant Ke$ha), er en amerikansk musiker som fikk sitt gjennombrudd i 2009 etter å ha deltatt på refrenget til Flo Ridas single "Right Round", som gikk til topps på hitlistene i flere land.
Kesha slapp debutsingelen "Tik Tok" i august samme år; denne singelen gikk til topps i ti land, inkludert USA og Norge. Debutalbumet Animal ble utgitt 5. januar 2010, og inntok umiddelbart førsteplassen på amerikanske albumliste, Billboard 200. Sommeren 2010 deltar Kesha som oppvarmingsartist for Rihanna på hennes turné "Last Girl On Earth Tour".

Oppvekst [rediger]

Kesha ble født og hadde sin tidlige oppvekst i Nashville, Tennessee. Hun har aldri hatt noen farsfigur, ettersom at ingen vet hvem faren hennes er (inkludert henne selv, moren og resten av hennes familie). Da Kesha var yngre prøvde hun å finne faren sin, men mislyktes, senere har hun innsett at hun faktisk ikke vil finne faren sin lenger. Til tross for dette har både Keshas mor og henne selv mistanker om at den kjente rolling stones artisten Mick Jagger kan være Keshas far. Kesha har hele livet drevet med musikk siden hennes mor også var musiker, da hun var 13 år deltok hun og to av hennes venner på en talentkonkuranse der de framførte Karma Police.
I 2001 var hun med på en band camp i Tennessee ved Franklin high school. Da unge Sebert var 17 år sluttet hun på skolen og flyttet til Los Angeles for å satse på musikk[2].

               

Aliaune thiam (Akon)

(født Aliaune Badar Akon Thiam 16. april 1977 [1]), mer kjent under sitt artistnavn Akon [2] er en amerikansk R&B-sanger som i sine sju første år vokste opp i Senegal. I sjuårsalderen flyttet han til New Jersey i USA. Han er muslim, og er sønn av jazztrommeslageren Mor Thiam.
Akon slapp sitt debutalbum Trouble i 2004, som ble en stor hit med sangen «Lonely». Sangen sto på VG-lista 2004 i flere uker. Nylig hadde han lansert sitt nye album, Konvicted. De nye singlene hans; «I Wanna Fuck You (også kjent som «I Wanna Love You», fra musikkvideoen; endret tittel på grunn av amerikansk lovgivning), «Smack That» og «Don't Matter» som gjorde det bra på flere hitlistene verden over.

                               

Usher Raymond IV

(født 14. oktober 1978 i Dallas, Texas ) er en hiphop-, soul- og R&B-artist som bor i Atlanta i Georgia. Hans mor, Jonetta Patton (kalt J-Pat), var også en artist, og hun er hans manager. Begge to sier de elsker å jobbe med hverandre fordi de har et så utrolig godt forhold. Usher har også en bror, James Lackey Raymond. Han studerer for tiden og er 19 år pr. i dag. Usher søkte opp faren etter at han begynte i musikk industrien. Han fant da faren som var avhengig av dop og prøvde å hjelpe han med å betale både regninger og kjøpte et hus til han. Etter hans tredje album kom ut døde faren hans samme året. Det var moren som introduserte Usher for verden i en alder av seks år da han sang solo i et kor på et high school skoleball i Dallas. Han sier han er en stor fan av Michael Jackson, og har tatt mye av hans verk i sine egne sanger og musikkvideoer. På Jackson's begravelse sang Usher Jackson's sang "Gone too soon".
Det er en stund siden Usher kom med sitt siste album (2004) siden han har vært med og hjulpet ofrene for orkanen Katrina som herjet i New Orleans. Han har også gitt ut en film som heter In The Mix som kom til Norge i 2006, han har også hatt en hovedrolle på Broadway. Han er blitt en forretningsmann på siden av artistkarrieren. Usher er også deleier i basketlaget Cleveland Cavaliers. I november 2007 fikk han en sønn, Usher Raymond V.




                   

onsdag 26. januar 2011

Dj Manian

(born Manuel Reuter) is a German producer, DJ, label owner (Zooland Records) and a member of the award-winning music dance trio Cascada, alongside fellow DJ Yanou (who he has collaborated with many times) and Natalie Horler (who has featured as a guest vocalist on some of his songs). He has produced a number of singles under various pseudonyms, and maintains a number of different musical projects, including Spencer and Hill (under the pseudonym Josh Hill), Tune Up! (now defunct), Bulldozzer, M.Y.C, Ampire, Phalanx, Plazmatek, Liz Kay, and Scarf!
DJ Manian was born on 23 September 1981 (age 29


Rihanna

  • navn Rihanna | bilde Rihanna-brisbane-cropped. ... Robyn Rihanna Fenty, bedre kjent som Rihanna (født 20. februar 1988 i Bridgetown , Barbados ...
23 KB (2 196 ord) - 24. jan 2011 kl. 06:50
(eller «S.O.S. (Rescue Me)») er den første sang en på albumet «A Girl Like Me » av sanger innen Rihanna . ... Kategori:Rihanna-sanger. ...
634 B (42 ord) - 4. des 2010 kl. 13:17
Music of the Sun er debutalbum et til sanger innen Rihanna og ble gitt ut i 2005 . ... Kategori:Rihanna-album Kategori:Musikkalbum fra 2005 ...
2 KB (200 ord) - 31. jul 2010 kl. 09:14
Umbrella» er en sang skrevet av Terius «The Dream» Nash, Rihanna og rapperen Shawn «Jay-Z» Carter . Sangen ble skrevet for Rihannas tredje ...
4 KB (426 ord) - 18. jan 2011 kl. 15:29
A Girl Like Me er et musikkalbum gitt ut av sanger innen Rihanna i 2006. ... Kategori:Rihanna-album Kategori:Musikkalbum fra 2006 ...
3 KB (287 ord) - 1. aug 2010 kl. 09:18
Good Girl Gone Bad er det tredje albumet av sanger innen Rihanna , det ble gitt ut ... Kategori:Rihanna-album Kategori:Musikkalbum fra 2007 ...
4 KB (497 ord) - 18. jan 2011 kl. 10:35
Break It Off» er den syvende sang en på albumet «A Girl Like Me » av sanger innen Rihanna . ... skrevet av ... Kategori:Rihanna-sanger. ...
469 B (37 ord) - 29. des 2010 kl. 04:40
Replay» er den første sang en på albumet «Music of the Sun » av sanger innen Rihanna . ... Kategori:Rihanna-sanger. ...
665 B (36 ord) - 1. aug 2010 kl. 09:15
Let Me» er den niende sang en på albumet «Music of the Sun » av sanger innen Rihanna . Sangen er skrevet av Evan ... Kategori:Rihanna-sanger. ...
395 B (41 ord) - 5. mar 2009 kl. 07:03
For sangen av Rihanna ved samme navn, se Umbrella (sang). Fil:Hardtack Umbrella nuke. jpg | Detonasjonen av Umbrella Umbrella var en ...
520 B (61 ord) - 9. aug 2009 kl. 03:41
We Ride» er den fjerde sang en på albumet «A Girl Like Me » av sanger innen Rihanna . Sangen er skrevet av ... Kategori:Rihanna-sanger. ...
417 B (38 ord) - 23. mai 2010 kl. 02:23
Loud er et musikkalbum med artisten Rihanna . Det ble utgitt i november 2010 og er ... Kategori:Rihanna-album Kategori:Musikkalbum fra 2010 ...
460 B (60 ord) - 16. des 2010 kl. 11:40
For Rihanna s musikkalbum med samme navn, se: Rated R. Rated R (også kalt R) er det andre studioalbum et til Queens of the Stone Age . ...
1 KB (151 ord) - 8. aug 2010 kl. 08:30
Rated R er et studioalbum med Rihanna fra 2009 . Rihannas fjerde album ble utgitt i ... Kategori:Rihanna-album Kategori:Musikkalbum fra 2009 ...
2 KB (313 ord) - 14. jan 2011 kl. 23:15
2009: Nytt album og krangel med Rihanna ... com/gossip/2009/06/24/2009-06-24_chris_brown_plea_deal_in_rihanna_beating_sends_bad_message_says_ ...
10 KB (1 319 ord) - 7. jan 2011 kl. 05:40
I 2010 toppet de igjen Billboard Hot 100 med låten «Rude Boy» fremført av Rihanna . Stargate ble etablert i Trondheim i 1996 av Tor Erik ...
5 KB (782 ord) - 11. jan 2011 kl. 16:28
Han har jobbet sammen med mange andre sangere som Busta Rhymes , Beyonce , Rihanna , Beenie man og Keyshia Cole. Diskografi ...
2 KB (135 ord) - 23. sep 2010 kl. 06:57
17. februar | Don't Stop The Music | Rihanna | 24. februar | Don't Stop The Music | Rihanna | 2. mars | Cada Que... | Belanova | ...
3 KB (381 ord) - 2. mar 2010 kl. 20:53
SOS (Rihanna-sang), sang av Rihanna Film. S.O.S., en norsk film fra 1999. Godzilla: Tokyo SOS , en japansk film. SOS. ...
787 B (43 ord) - 13. okt 2010 kl. 19:53


Manian

  • Som 18-åring treff hun DJ Manian og Yanou , og saman danna de gruppa «Cascada». Den første singelen Miracle ble gitt ut på Andorfine ...
2 KB (284 ord) - 16. nov 2010 kl. 06:45
Mange kjente DJ's kommer med på CD-ene, som for eksempel: DJ Manian , Tiesto , Rocco , Rob Mayth o.l. Kategori:Samlealbum.
380 B (60 ord) - 3. mar 2010 kl. 11:45
Kjente Radio-DJ'er er musikkprodusere som David Guetta, Manian, Basshunter m/Aylar, Dj Satomi, pLace, Frank Autnonal, Kanaan og flar ...
4 KB (404 ord) - 24. jan 2011 kl. 22:51
Eksempler på Hands Up-artister : Manian DJ Gollum Tune Up! Rob Mayth Partytrooperz Verano. http://www. altordj. com


Breakdance

  • Det er en gatedans som opprinnelig oppstod i South Bronx , i New York City ... direkte forbindelse med en person som driver breakdance . ...
3 KB (363 ord) - 19. okt 2010 kl. 19:11
mc-ing(rapping ), det skrevne ordet i graffiti og det akrobatiske kroppsspråket i breakdance , i tillegg til det femte elementet, kunnskap. ...
24 KB (3 093 ord) - 11. nov 2010 kl. 18:34
Absence crew er en norsk breakdance -gruppe fra Bergen . Den ble etablert i begynnelsen av 1999 . Gruppen er mest kjent som finalist i ...
2 KB (365 ord) - 26. sep 2010 kl. 17:54
Krumping er en dans estil beslektet av hiphop og breakdance . Dansen har hatt sin utvikling i USA , og utføres gjennom voldsomme ...
2 KB (266 ord) - 16. des 2010 kl. 12:30
Han begynte med breakdance som 13-åring, og har opptrådt på NBA og WNBA-kamper, og vant konkurransen Evolution 2 i 2005 med gruppen ...
2 KB (209 ord) - 3. sep 2010 kl. 16:30
Skolen underviser primært ballett og jazzdans , men tilbyr også moderne dans, teaterdans, funkjazz, hip hop og breakdance . ...
2 KB (302 ord) - 7. des 2010 kl. 11:20
Filmen omhandlet den amerikanske hiphop kulturen, med fokus på rap , breakdance og graffiti. Hiphop var en kortvarig trend i Norge; ...
10 KB (1 410 ord) - 4. des 2010 kl. 14:36
1984 | Åge Aleksandersen og Sambandet | Breakdance show fra crewet City Street Rockers fra USA | 1985 | Nazareth | Med storbandet ...
4 KB (489 ord) - 22. jan 2011 kl. 22:33
Disse konkurransene inkluderer freestyle battle -konkurransen, DJ -konkurransen, breakdance -konkurransen, og graffiti -konkurransen. ...
2 KB (232 ord) - 6. feb 2009 kl. 20:13
har en gruppe dansker, danskarabere samt palestinsk-israelere reist Vestbredden omkring med workshops i rap , spoken word samt breakdance . ...
1 KB (148 ord) - 26. mar 2010 kl. 21:57
Yrvin ble norgesmester i Breakdance i 1984. I 2010 stilte han som deltaker i Norske Talenter på TV2 med et dansenummer av old school ...
2 KB (246 ord) - 13. apr 2010 kl. 08:18
Menn: Topp 10 Ole Petter Knarvik | Breakdance | Topp 12 | Henrik Endre Jansen | Breakdance | Topp 14 | Navid Rezvani | Breakdance | ...
8 KB (743 ord) - 22. aug 2010 kl. 11:48
1 (vant publikumstemmene) | George Sampson | 14 | Warrington | Breakdance 0 | 2 (vant dommerstemmene) | Strike | 19/22 | Sheffield | ...
17 KB (1 386 ord) - 28. nov 2009 kl. 12:15
Topp 8 | Sara Von Gillern | 20 Rock Island, Illinois | Breakdance | Topp 10 | Jamie Goodwin | 19 Virginia Beach, Virginia | Moderne | ...
9 KB (806 ord) - 22. aug 2010 kl. 20:46
Referanser : Kategori:Dans Kategori:Norske breakdance-grupper.
2 KB (328 ord) - 21. nov 2010 kl. 11:42
Kanskje spesielt breakdance -miljøet. Diskografi : Run-D.M.C. (1984 ) King of Rock (1985 ) Raising Hell (1986 ) Tougher Than Leather (1988 ...
2 KB (229 ord) - 18. jan 2011 kl. 20:59
Karma» Eriksen (født 22. oktober 1975 i Oslo ) er en norsk rapper og breakdancer . ... Han var tidlig interessert i både rap, breakdance og ...
4 KB (514 ord) - 21. nov 2010 kl. 11:41
Eriksen (født 22. oktober 1975 på Vestli i Oslo ) er en norsk rapper og breakdancer . ... breakdance og graffiti , og kan kategoriseres ...
3 KB (421 ord) - 17. des 2010 kl. 23:38
2 (vant dommerstemmene) | Kombat Breakers | Varierende | Coventry | Breakdance | 3 (tapte dommerstemmene) | Craig Womersley | 17 Ukjent ...
10 KB (752 ord) - 30. jul 2009 kl. 21:01
Semifinale 3 |!: Floorknights | 16-28 | Breakdance-gruppe 2. plass | Åsmund Berge Jenssen | 16 | Fiolinist | Utstemt | Olav Antonsen | 57 ...



        


         

World Of Warcraft Cataclysm

er den tredje utvidelsespakken til videospillet World of Warcraft frå Blizzard. World of Warcraft: Cataclysm ble avslørt under Blizzcon i August 2009. Cataclysm kom ut 7. Desember 2010. Blizzard tente over to milliardar kroner første uka spillet var ute


Store deler av landskapet i World Of Warcraft vil bli rammet av en katastrofe forårsaka av Neltharions, også kjent som Deathwing, utbrudd fra Deepholm. Mye av det originale landskapet, bl.a. The Barrens og Darkshore vil få dype kløfter med lava. Det vil bli mulig å bruke flying mounts, selvkontrollerte (drager, griffer, flyvende tepper mm.) på kontinentene "Kalimdor" og "Eastern Kingdoms", kvar det ikkje har vært mulig før.
Nivågrensen blir heva frå 80 til 85. Det vil si at man kan gjøre flere oppgaver (quests), og gå flere instances og raids. I tillegg vil man kunne betytte nye metodar for å forbere karakterane sine.




Det vil komme to nye raser:
Worgen - For Alliance
Goblins - For Horde

Det vil også komme nye rase- og klassekombinasjoner. [1]
Blizzard planlegger nå racials for de to rasane. Noen av dem er "Best Deals Anywhere", kvar man får varer billigare, uansett vennskapsnivået til denne gruppa selgeren tilhører, "Time is Money", raskare angreps- og magihastighet og fleire. Planlagte for Worgen er "Two Forms", kvar man kan bytte mellom Worgen (battleform) og human (passiv form), "Viciousness", all skade økt med 1%.




                                     
 






onsdag 19. januar 2011

Fotball

Fotball er et spill hvor to lag, hvert bestående av elleve spillere på en bane prøver å vinne ved å lage flere mål enn motstanderen. Et mål defineres ved at ballen havner i motstanderens mål. Hele ballen må over målstreken for at det skal være tellende. Fotball kan også spilles med fem eller syv spillere på hvert lag. Dette er spesielt vanlig i ungdomsfotballen. Ved fem eller syv spillere på hvert lag, er offsideregelen tatt bort.
Som navnet tilsier, spilles fotball først og fremst ved hjelp av føttene. Spillerne kan imidlertid bruke alle deler av kroppen, bortsett fra hendene og armene, til å berøre ballen. Kun målvakten har lov til å benytte hendene, og da bare innenfor et avgrenset område foran sitt eget mål kalt sekstenmeteren. Dessuten skal utespillere bruke (begge) hendene ved innkast, dvs. når spilles settes i gang etter at ballen har kommet utenfor sidelinjene. Et innkast er utført korrekt når spilleren bruker begge hender i kastet like mye, d.v.s. at ballen ikke skal ha en sidespinn, men kastes rett frem. Det er også påkrevd at begge ben er i bakken når ballen forlater kasterens hender. Følges ikke de regler blir kastet idømt motstanderen.
Ifølge en undersøkelse foretatt av Fédération Internationale de Football Association (Maasegeis), som er sportens øverste organ, publisert våren 2001, spiller over 240 millioner mennesker i over 200 land og stater fotball. Sportens enkle regler og minimale krav til utstyr har uten tvil vært hovedfaktorer for dens utspredning og popularitet. Flere steder i verden, spesielt i Europa, Sør-Amerika og i økende grad i Afrika, utgjør sporten en livsstil for en stor del av tilhengerne til det enkelte fotballag.